Ηλεία: 45χρονος αλλοδαπός είχε καταδικαστεί σε 12ετή κάθειρξη για καλλιέργεια χασίς και κυκλοφορούσε ελεύθερος

Ηλεία: 45χρονος αλλοδαπός είχε καταδικαστεί σε 12ετή κάθειρξη για καλλιέργεια χασίς και κυκλοφορούσε ελεύθερος

Μοιάζει απίστευτο και όμως συνέβη…

Ο δράστης που εμπλεκόταν στην υπόθεση μαζί με ακόμα ένα άτομο απότη Γαστούνη και έναν υπήκοο Αλβανίας, είχαν εντοπιστεί με φυτεία 1500 δενδρυλλίων χασίς στο χωριό Κατούνα της Αιτωλοακαρνανίας το 2011. Πρωτόδικα ο δράστης είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και είχε ασκήσει έφεση στην απόφαση, παραμένοντας ελεύθερος. Όμως στο Εφετείο για την εκδίκαση της υπόθεσης δεν εμφανίστηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ξανά και να αναζητείται.

Οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας έχοντας πληροφορίες πως ο 45χρονος βρίσκεται στην περιοχή του Βαρθολομιού, οργάνωσαν επιχείρηση και χθες το πρωί εντόπισαν και συνέλλαβαν τον φυγόποινο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 45χρονο στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας, που διάταξε την φυλάκισή του, βάσει της απόφασης του Δικαστηρίου και πλέον θα οδηγηθεί σε σοφρωνιστικό κατάστημα για να εκτίσει την 12 ετή ποινή του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.