ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Α.Αγγλούπας της «Μαφίας των Ρομά» αποφυλακίστηκε σε χρόνο-ρεκόρ και «τα σπάει» στο… Nammo’s της Μυκόνου!

Ο Α.Αγγλούπας της «Μαφίας των Ρομά» αποφυλακίστηκε σε χρόνο-ρεκόρ και «τα σπάει» στο… Nammo’s της Μυκόνου!

Το ότι η χώρα και η κοινωνία δεν πάνε καλά, το ξέρουμε εδώ και χρόνια και τα αποτελέσματα αυτής της παρακμής τα βιώνουμε καθημερινά.

Το ότι θα καταδικαζόταν κάποιος σε 16 χρόνια κάθειρξη για απάτη σε βάρος του δημοσίου και για απομείωση της ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων και θα πήγαινε «σαν κύριος» μετά στα σπίτια του και στα εξοχικά του λόγω… αναστολής (!), όπως συνέβη με τον επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο, είναι γεγονός ότι δεν το είχαμε ξαναδεί.

Το ότι όμως ένας ληστής, επικεφαλής συμμορίας ληστών, μερικούς μήνες μετά την σύλληψή του και την προφυλάκισή του θα έκανε πάρτι πριβέ στο Nammo’s της Μυκόνου, αυτό είναι κάτι που ξεπερνά την όποια αντίληψη περί δικαιοσύνης και κοινωνικής ισότητας.

Ιδού λοιπόν το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso για το πάρτι γενεθλίων του Αλέξανδρου Αγγλούπα στη Μύκονο ανήμερα της Πρωτομαγιάς: O Αγγλούπας έχει αποφυλακιστεί εδώ και πέντε (!) μήνες, όπου βρισκόταν κλεισμένος για τις ληστείες της συμμορίας των Ρομά, όχι όμως από κάποια πτέρυγα των φυλακών, αλλά από το Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου νοσηλευόταν λόγω… ψυχολογικών προβλημάτων!

Τα ψυχολογικά προβλήματα τα ξεπέρασε γρήγορα απ’ότι φαίνεται κι έτσι γιόρτασε ξέφρενα στο πανάκριβο στέκι του, το Nammos, έχοντας δίπλα του πολύ δικούς του ανθρώπους.

Ο κατηγορούμενος ως επικεφαλής της «Μαφίας των Ρομά» κυριολεκτικά το έκαψε το Nammo’s! Αλλωστε η λεία από τις ληστείες και τις διαρρήξεις ξεπερνούσε τα 10 εκατ. ευρώ!

Στις φωτό φαίνεται καθαρά ότι ο Αλέξανδρος το γλέντησε και με το παραπάνω.

Κρατώντας στο ένα χέρι του πούρο και στο άλλο ένα ποτήρι με σαμπάνια και φρούτα, ο κατηγορούμενος ως επικεφαλής της συμμορίας των ληστών Ρομά, χόρεψε και ξέδωσε μέχρι το πρωί, προφανώς για να ηρεμήσει μετά τη «νοσηλεία» του στον Κορυδαλλο!

Η τούρτα γενεθλίων, δώρο κάποιου φίλου του έγραφε: «Sir Alex! Χρόνια πολλά φιλαράκι μου».

Να θυμίσουμε ότι ο 42χρονος «Sir Alex», προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή τον Νοέμβριο του 2016, ως ο εγκέφαλος της συμμορίας των Ρομά, που κατηγορούνται για περισσότερες από 2.000 κλοπές σε σπίτια και καταστήματα!

Εδώ σε μια άλλη φωτό του με τους συνεργούς του:

Ωστόσο, αφού προφυλακίστηκε για 13 μήνες αρχικά στη Χίο κι έπειτα στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, αφέθηκε ελεύθερος με τους ακόλουθους περιοριστικούς όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και 20.000 ευρώ χρηματική εγγύηση.

Να θυμίσουμε και την απόπειρα δολοφονίας στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει σε βάρος της Φαρμάκη,πριν μερικά χρόνια (την είχε πυροβολήσει και τραυματίσει βαριά).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.