ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιράκ: Υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές ο δημοσιογράφος που πέταξε τα παπούτσια του στον Μπους

Ιράκ: Υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές ο δημοσιογράφος που πέταξε τα παπούτσια του στον Μπους

Ο δημοσιογράφος που είχε γίνει γνωστός ανα τον κόσμο, όταν, το 2008, πέταξε τα παπούτσια του εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Ου. Μπους στη Βαγδάτη, θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές της 12ης Μαΐου, θέλοντας, όπως λέει ο ίδιος, να αναγκάσει τους διεφθαρμένους πολιτικούς της χώρας του να επιστρέψουν ό,τι έχουν ιδιοποιηθεί.

«Η φιλοδοξία μου είναι να βάλουμε όλους τους κλέφτες πολιτικούς στη φυλακή, να τους κάνουμε να ζητήσουν συγγνώμη για τις πράξεις τους και να τους κατασχέσουμε όλα τους τα υπάρχοντα» τόνισε ο Μουνταζέρ αλ Ζαϊντι, υποψήφιος στη λίστα «Η Πορεία για τις Μεταρρυθμίσεις», όπου εντάσσονται υποστηρικτές του σιίτη ηγέτη Μοκτάντα Σαντρ και κομμουνιστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αλ Ζαϊντι, 93 ετών σήμερα, στις 14 Δεκεμβρίου 2008, πέταξε τα παπούτσια του εναντίον του Αμερικανού πρώην προέδρου κατά την διάρκεια αποχαιρετιστήριας συνέντευξης Τύπου που είχε παραχωρήσει από την Βαγδάτη ο Τζορτζ Μπους, πρωτεργάτης του πολέμου στο Ιράκ, φωνάζοντας του: «Σκύλε, αυτό είναι το αποχαιρετιστήριο φιλί από τον ιρακινό λαό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.