ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βγήκαν τα πιστόλια στην Νέα Ιωνία: Καταδίωξη νεαρού κακοποιού

Βγήκαν τα πιστόλια στην Νέα Ιωνία: Καταδίωξη νεαρού κακοποιού

Βγήκαν τα πιστόλια στην περιοχή της νέας Ιωνίας στη Αττική.

Νεαρός σεσημασμένος κακοποιός απείλησε αστυνομικούς στην προσπάθεια του να διαφύγει μετά απο καταδίωξη για κλοπή.

Το θρίλερ, που είχε όλα τα συστατικά χολιγουντιανής αστυνομικής ταινίας, ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης με την τηλεφωνική καταγγελία της υπαλλήλου ενός καφέ-αναψυκτηρίου ότι ένας άγνωστος της έκλεψε ένα κινητό και ένα πακέτο τσιγάρα. Οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων και εκείνη αναγνώρισε έναν 30χρονο Έλληνα, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για διάφορες παρανομίες, αλλά βρισκόταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Αμέσως άρχισαν αναζητήσεις και, γύρω στις δυο ώρες αργότερα, άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν σε ένα άλσος τον 30χρονο και επιχείρησαν να τον συλλάβουν. Όμως, εκείνος τους απείλησε με πιστόλι και προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί τον διέταξαν να παραδοθεί και ένας από αυτούς πυροβόλησε προειδοποιητικά στον αέρα, αλλά ο 30χρονος συνέχισε να τους σημαδεύει κι έτσι ο ίδιος αστυνομικός τον πυροβόλησε στην αριστερή κνήμη, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και στην κατοχή του κατασχέθηκαν το πιστόλι με το οποίο απείλησε τους αστυνομικούς, το οποίο ήταν αεροβόλο και το είχε κλέψει το περασμένο Σάββατο από το κατάστημα ειδών κυνηγιού μιας γυναίκας στη Νέα Ιωνία, όπως και μια μεταλλική αμπούλα και 49 μεταλλικά σφαιρίδια. Στη συνέχεια, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν χρειαζόταν να χειρουργηθεί και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για κλοπή, απείθεια, αντίσταση, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.