ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μια 19χρονη είναι ο φονιάς του μωρού στην Πετρούπολη – Το έπνιξε αφού το γέννησε- Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Μια 19χρονη είναι ο φονιάς του μωρού στην Πετρούπολη – Το έπνιξε αφού το γέννησε- Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Aνανέωση 11:15: Ανατριχιαστικά είναι όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας του βρέφους που βρέθηκε σε έναν κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου.

Χθες, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 19χρονη που το έφερε στη ζωή και λίγα λεπτά αργότερα φέρεται να το έπνιξε, αλλά και τη μητέρα της η οποία τη βοήθησε να το “ξεφορτωθεί” πετώντας το άψυχο σωματάκι του στα σκουπίδια.

Η 29χρονη φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν ότι δεν ήθελε το παιδί. Όπως είπε αντιλήφθηκε πως είναι έγκυος πολύ αργά. Δεν μπορούσε πλέον όπως φέρεται να ισχυρίστηκε να κάνει έκτρωση.

Φέρεται να είπε πως αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στη μητέρα της όταν ήταν πλέον στον 6ο μήνα. Μαζί αποφάσισαν να κρατήσουν το νγεγονός κρυφό από όλους. Φέρεται μάλιστα να είπε ότι ως προς αυτό τη βοηθούσε το γεγονός ότι είχε κάποια περιτά κιλά και έτσι θα μπορούσε να κρύψει την εγκυμοσύνη της.

Όταν ήρθε η ώρα του τοκετού, όπως φέρεται να περιέγραψε η ίδια η 19χρονη, γέννησε στη μπανιέρα του διαμερίσματος με τη βοήθεια της μητέρας της. Τότε, όπως φέρεται να ομολόγησε, ζήτησε από τη μητέρα της να βγει από το μπάνιο, έβαλε στο στόμα του παιδιού χαρτί για να μην ακούγεται το κλάμα και στη συνέχεια με τον ομφάλιο λώρο και ένα κορδόνι που υπήρχε το στραγγάλισε. Κάλεσε, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε τη μητέρα της και της είπε να “ξεφορτωθεί” το μωρό.


Τρεις μήνες μετά, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση και προχώρησε στη σύλληψη δύο γυναικών, μιας 19χρονης και μιας 54χρονης, μητέρας και κόρης (γιαγιά και μητέρα του άτυχου βρέφους).

Οι δυο γυναίκες είναι κάτοικοι της περιοχής. Η εγκυμοσύνη, σύμφωνα με την νεαρή ήταν αποτέλεσμα μιας περιστασιακής σχέσης και η ίδια δεν ήθελε το παιδί. Η ίδια αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη αργά και δεν μπορούσε να προχωρήσει σε έκτρωση, ενώ η μητέρα της στα τελευταία στάδια είχε αντιληφθεί και εκείνη την κύηση της κόρης της.

Οπως ομολόγησε η 19χρονη γέννησε μόνη της στο μπάνιο και στη συνέχεια έπνιξε με τον ομφάλιο λώρο το μωρό της και του έβαλε χαρτοπετσέτες στο στόμα για να μην ακούγονται τα κλάματά του.

Στη συνέχεια, η 54χρονη μητέρας της πέταξε το βρέφος στον κάδο σκουπδιιών της περιοχής.

Η 19χρονη ομολόγησε τη δολοφονία του βρέφους, η 54χρονη ότι το πέταξε, όχι όμως ότι είχε συμμετοχή στη δολοφονία του βρέφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.