ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτες εικόνες στο μετρό: Τρεις-τρεις περνάνε από τις μπάρες εισιτηρίων! (βίντεο)

Απίστευτες εικόνες στο μετρό: Τρεις-τρεις περνάνε από τις μπάρες εισιτηρίων! (βίντεο)

Οι μπάρες που τοποθετήθηκαν στους σταθμούς μετρό και ηλεκτρικού, δεν έχουν συνετίσει καθόλου τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι βρίσκουν συνεχώς τρόπους για να τις αποφύγουν.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, δεν υπήρξε ιδιαίτερος συνωστισμός όταν έπεσαν οι μπάρες διότι με το ένα εισιτήριο περνούσαν δύο και τρία άτομα μαζί. Όσοι δεν είχαν μαζί τους κάποιο εισιτήριο, τους ήταν προτιμότερο να χωθούν πίσω από τον μπροστινό τους που χτυπούσε το εισιτήριο στην πύλη παρά να χάσουν χρόνο πηγαίνοντας στα εκδοτήρια.

Κάποιοι βέβαια επιβάτες που δεν είχαν μαζί τους εισιτήριο έκαναν μεταβολή προς το εκδοτήριο μόλις αντίκριζαν τις πύλες κλειστές.

Οι πύλες έκλεισαν στις 10 το πρωί της Τρίτης σε τουλάχιστον 13 σταθμούς των γραμμών 2 και 3 του μετρό και θα παραμείνουν κλειστές σε μόνιμη βάση, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που εξυπηρετούν ειδικές κατηγορίες πολιτών, στο πλαίσιο της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτήριου. Πρόκειται για τους σταθμούς από την Εθνική Άμυνα έως το Σύνταγμα, στην γραμμή 3 και από τα Σεπόλια έως και τη Δάφνη στη γραμμή 2.

Οι πύλες στους σταθμούς Μοναστηράκι, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο θα παραμείνουν ανοικτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=-CxeoUYBNuA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.