ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Προσαγωγή δυο πολιτών για τον ξυλοδαρμό του Γ.Μπουτάρη

Θεσσαλονίκη: Προσαγωγή δυο πολιτών για τον ξυλοδαρμό του Γ.Μπουτάρη

Στην προσαγωγή δύο υπόπτων για συμμετοχή στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη προχώρησε η ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για έναν 20χρονο και έναν 36χρονο , οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Ο 20χρονος είναι εκείνος που καταγράφηκε να σπάει το τζάμι του αυτοκινήτου του κ.Μπουτάρη και μάλιστα τραυματίσθηκε.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν όταν ο νεαρός πήγε στο νοσοκομείο. Ο δεύτερος συλληφθείς είναι 36 ετών, ομογενής από τη Γεωργία, και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι σεσημασμένος για κλοπές.

Μέσω υλικού από φωτογραφίες και βίντεο που έχουν καταγράψει την επίθεση, η Αστυνομία ]φέρεται να έχει συγκεντρώσει σημαντικά στοιχεία και για άλλους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτημα ωρών θεωρείται να αρχίσουν οι συλλήψεις, ενώ, αυτή την ώρα, οι δύο προσαχθέντες εξετάζονται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και αναμένεται να ανακοινωθεί αν θα συλληφθούν ή, αν θα αφεθούν ελεύθεροι.

Σημειώνεται ότι, νωρίτερα το πρωί της Κυριακής με τον Γιάννη Μπουτάρη επικοινώνησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και του επισήμανε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της τραμπούκικης επίθεσης σε βάρος του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ.Μπουτάρης έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος των αγνώστων που τον χτύπησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.