ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων έξω από το ΣτΕ: «Ο νόμος Κατρούγκαλου είναι το τέλος μας»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων έξω από το ΣτΕ: «Ο νόμος Κατρούγκαλου είναι το τέλος μας»

«Που θέλουν να μας πάνε; Εάν ισχύσει ο νόμος Κατρούγκαλου είναι το τέλος μας» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι συγκεντρωμένοι ηλικιωμένοι έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας το όποιο δέχτηκε την καταδρομική επίθεση της αναρχικής ομάδας του «Ρουβίκωνα» την Δευτέρα το απόγευμα φυλάσσεται πλέον με αυστηρά μέτρα και μάλιστα οι πόρτες του είναι κλειστές με χοντρές αλυσίδες και λουκέτα για την αποφυγή οποιασδήποτε ενέργειας.

Στην σημερινή συγκέντρωση των συνταξιούχων έξω από το ΣτΕ συμμετέχουν το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων, η Ένωση Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής, ο Σύλλογος ΑΞΙΑ συζύγων θανόντων καθώς και οι τρεις Ενώσεις των Αποστράτων Αξιωματικών.

Στις δηλώσεις τους οι συνταξιούχοι υπογράμμισαν πως ο νόμος Κατρούγκαλου είναι για τα σκουπίδια ενώ τόνισαν το γεγονός της αντισυνταγματικότητας του καθώς δεν επιτρέπετε ετεροχρονισμένα να μειωθουν οι συντάξεις μιας και τα χρήματα που δίνονται είναι ήδη κρατημένα.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου Συνταξιούχων έχει τελειώσει και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.