Κρήτη: Ηλικιωμένος κρεμάστηκε από ελιά και αυτοκτόνησε

Κρήτη: Ηλικιωμένος κρεμάστηκε από ελιά και αυτοκτόνησε

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Κρήτη, από τη νέα αυτοκτονία που σημειώθηκε, με έναν ηλικιωμένο να βάζει τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί, ένας 71χρονος άνδρας βγήκε από το σπίτι του στην Ψαρή Φοράδα Ηρακλείου, και με ένα κομμάτι σκοινί έφτιαξε μία θηλιά και κρεμάστηκε από μία ελιά που υπήρχε στην αυλή του.

Το άψυχο σώμα του βρήκαν κάτοικοι της περιοχής και ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές. Άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο ξεκινώντας τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άτυχος 71χρονος δεν είχε οικογένεια κι έμενε μόνος του τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: cretapost.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.