ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τρίκαλα: Σώθηκε από θαύμα 40χρονος που έπιασε καλώδια υπερυψηλής τάσης και … έζησε!

Τρίκαλα: Σώθηκε από θαύμα 40χρονος που έπιασε καλώδια υπερυψηλής τάσης και … έζησε!

Από «θαύμα» ή κατά άλλους από …καθαρή τύχη γλίτωσε ένας 40χρονος, ο οποίος έπιασε ηλεκτροφόρα καλώδια υπερυψηλής τάσης, αλλά ευτυχώς αυτό δεν στάθηκε μοιραίο για την ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος ο οποίος είναι πρόεδρος σε Δ.Δ. του δήμου Πύλης, είχε πάει στο χωράφι του μαζί με συγγενικό του πρόσωπο για να ποτίσει την καλλιέργειά του.

Θέλησε να σηκώσει μία μεταλλική σωλήνα αρδεύσεως, αλλά δεν κατάλαβε πως από πάνω του υπήρχαν ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ και η σωλήνα ακουμπώντας στα καλώδια, το ρεύμα πέρασε από το σώμα του, γειώθηκε με πύλη εξόδου στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού και με το χτύπημα τινάχτηκε ολόκληρο το σώμα του.

Είναι απορίας άξιο το πως ο 40χρονος δεν έχασε τη ζωή του.

Μετά το συμβάν μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κ.Υ. Πύλης, όπου διαπιστώθηκε η ηλεκτροπληξία, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ο τυχερός στην ατυχία του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του trikalaola.gr εκτός από το πόδι του που έχει άλγος, η καρδιακή του λειτουργία είναι καλή και η ζωή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Μετά από αυτό ο 40χρονος Τρικαλινός που σώθηκε από θαύμα, μάλλον είχε το Άγιο Πνεύμα μαζί του και όλους τους αγίους μαζί… θα ανάβει συνέχεια λαμπάδες ίσα με το μπόι του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.