ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έως το 2019 έτοιμο το αποτεφρωτήριο στην Πάτρα

Έως το 2019 έτοιμο το αποτεφρωτήριο στην Πάτρα

Έως το 2019, ο Δήμος Πατρέων προσδοκά να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του αποτεφρωτηρίου νεκρών στο Βιοτεχνικό Πάρκο Γλαύκου.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Παύλο Στάμο, τον Ιούνιο και με την εισαγωγή του θέματος στο συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων, θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση για την υλοποίηση του έργου.

Ο επιφορτισμένος με το θέμα των δημοτικών κοιμητηρίων, αλλά και την κατασκευή του αποτεφρωτηρίου στην περιοχή του ΒΙΟΠΑ, Παύλος Στάμος εξηγεί πως τα γραφειοκρατικά κολλήματα του προωθούμενου έργου, έχουν ξεπεραστεί.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί σίγουρα έως το τέλος της θητείας της δημοτικής αρχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: thebest.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.