ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ για κάποιες ώρες η Αθήνα την Πέμπτη

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ για κάποιες ώρες η Αθήνα την Πέμπτη

Νέα ταλαιπωρία θα αντιμετωπίσουν αύριο οι κάτοικοι της πρωτεύουσας που χρησιμοποιούν Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αφού έχει προκηρυχθεί στάση εργασίας των εργαζόμενων στα λεωφορεία αλλά και τα τρόλεϊ.

Η Αθήνα θα μείνει χωρίς λεωφορεία την Πέμπτη για τουλάχιστον πέντε ώρες (12:00-17:00), λόγω Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων του ΟΑΣΑ.

Τα λεωφορεία θα αρχίσουν να αποσύρονται λίγο μετά τις 11:00 και θα εμφανιστούν ξανά στους δρόμους γύρω στις 18:00.

Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του αεροδρομίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τρόλεϊ θα ακινητοποιηθούν από τις 12 έως τις 4. «Αγωνιζόμαστε για προσλήψεις προσωπικού, υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, προμήθεια ανταλλακτικών οχημάτων» τονίζουν, μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι στον ΗΛΠΑΠ, «όχι στο κλείσιμο αμαξοστασίων, όχι στην απαξίωση της δημόσιας αστικής συγκοινωνίας, όχι στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.