ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βόλος: Γυναίκα κομάντο «έκαψε» τον 71χρονο που ασέλγησε σε κωφάλαλη!

Βόλος: Γυναίκα κομάντο «έκαψε» τον 71χρονο που ασέλγησε σε κωφάλαλη!

Σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών καταδικάστηκε ένας 71χρονος ο οποίος προσπάθησε να ασελγήσει σε μια κοπέλα 21 χρονών που ήταν κωφάλαλη.

Η μαρτυρία μιας απόστρατης αξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων ήταν καταλυτική για να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Βόλου ο 71χρονος, που αποπειράθηκε να ασελγήσει σε μια 21χρονη κωφάλαλη τσιγγάνα στο πάρκο Παυσίλυπου στην Καρδίτσα!

Όπως κατέθεσε η πρώην κομάντο, που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της το μεσημέρι της 26ης Ιουλίου 2016, είδε την κοπέλα πεσμένη μπρούμυτα και τον κατηγορούμενο πεσμένο από πάνω της να προσπαθεί να κατεβάσει το φερμουάρ του παντελονιού του! Αμέσως τον καταδίωξε μαζί με έναν ακόμη περαστικό, τον ακινητοποίησαν παρ’ όλο που επιχείρησε να αντισταθεί και ειδοποίησαν αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νεαρή κωφάλαλη δεν παρέστη στο δικαστήριο, ούτε εκπροσωπήθηκε από πολιτική αγωγή. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του 71χρονου ότι είδε την κοπέλα πεσμένη κάτω και έσπευσε να τη βοηθήσει, δεν έπεισαν τον εισαγγελέα που πρότεινε την ενοχή του. Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή και στον συνταξιούχο επιβλήθηκε ποινή οκτώ ετών, αλλά δόθηκε ανασταλτικός χαρακτήρας στην έφεση κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.