Αταλάντη: «Πετσόκοψε» τη γυναίκα του και μετά αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του

Αταλάντη: «Πετσόκοψε» τη γυναίκα του και μετά αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του

– Όλοι μιλούν για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε απασχολήσει ποτέ την τοπική κοινωνία – Είχαν γνωστή επιχείρηση στην Αταλάντη και τους γνώριζαν όλοι – Κανείς δε μπορεί να καταλάβει πώς το ζευγάρι οδηγήθηκε στην τραγωδία – Η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν δεν εμφανίστηκαν στη δουλειά τους το πρωί – Μια γειτόνισσα πήγε στο σπίτι για να δει τι είχε συμβεί και βρέθηκε μπροστά στην τραγική αλήθεια

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο σπίτι του ζευγαριού στην θέση Παλαιομάγαζα στην Σκάλα Αταλάντης. Ο 51 ετών άνδρας δεν εμφανίστηκε το πρωί στην επιχείρηση που διατηρεί στην Αταλάντη και συνεργάτες της εταιρίας πήγαν στο σπίτι για να τον βρουν. Στο σπίτι όμως δεν απαντούσε κανείς. Γειτόνισσα μπήκε στην αυλή και από το παράθυρο είδε στο πάτωμα κηλίδες αίματος. Σοκαρισμένη ενημέρωσε την αστυνομία.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Αταλάντης του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών πήγαν στο σημείο. Όπως διαπίστωσαν, δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και μέσα στο σπίτι βρήκαν τα άψυχα σώματα του ζευγαριού μέσα στο αίμα και τα δύο όπλα του εγκλήματος, το μαχαίρι και την καραμπίνα. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας. Οι γείτονες δηλώνουν ότι έχουν πέσει από τα σύννεφα.

Όπως είπαν στο Star Κεντρικής Ελλάδας και οι δύο ήταν πολύ καλά παιδιά. «Δεν τους είχαμε ποτέ ακούσει να τσακώνονται»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.