ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάτρα: Έτσι πέθανε ο 56χρονος υπάλληλος σούπερ μάρκετ – Τα αποτελέσματα της νεκροψίας (βίντεο)

Πάτρα: Έτσι πέθανε ο 56χρονος υπάλληλος σούπερ μάρκετ – Τα αποτελέσματα της νεκροψίας (βίντεο)

O άτυχος εργαζόμενος έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Eξέπνευσε λίγες στιγμές μετά την πτώση του, σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στην πόλη της Πάτρας…

Σε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες προφανώς προήλθαν κατά την πτώση του από ύψος τρεισήμισι μέτρων, όπου βρισκόταν προκειμένου να εκτελέσει εργασίες σε χώρο όπου υπήρχαν ψυγεία στο σούπερ μάρκετ της λεωφόρου Αμερικής στην Πάτρα, οφείλεται ο θάνατος του 56χρονου εργαζόμενου.

Αυτό εμπεριέχεται στο ιατροδικαστικό πόρισμα, το οποίο συντάχθηκε μετά την εξέταση της σορού από ιατροδικαστή, το οποίο βάζει τέλος στα σενάρια που διακινούσαν διάφοροι κύκλοι, σύμφωνα με τα οποία, ο θάνατος του άτυχου άντρα, προήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Την ίδια ώρα οι οικείοι του 56χρονου, προσανατολίζονται στην κατάθεση αγωγών, προκειμένου να διεκδικήσουν αποζημιώσεις και προς τούτο έχουν ζητήσει βοήθεια από συνδικαλιστικές οργανώσεις και σωματεία.

Το χρονικό της τραγωδίας στο σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με πληροφορίες, o άνδρας καθάριζε τα τεράστια ψυγεία του σούπερ μάρκετ και στην προσπάθειά του να περάσει από το ένα ψυγείο στο άλλο πάτησε σε ψευδοροφή η οποία και υποχώρησε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος με το κεφάλι. Ο 56χρονος ξεψύχησε στο σημείο.

Πρόκειται για εργαζόμενο σε σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας, στην Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών , στο ύψος με την οδό Αμερικής. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον άνθρωπο ενώ στο κατάστημα επικράτησε μεγάλη αναστάτωση.

Όταν έγινε το κακό, ο άτυχος υπάλληλος ήταν μόνος στο χώρο των ψυγείων και τον βρήκε μετά από κάποια ώρα ένα συνάδελφός του που πήγε στο σημείο. Αμέσως ενημερώθηκαν η αστυνομία, ενώ στο σούπερ μάρκετ κατέφθασε και κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.