ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Εύβοια: Νεκρός 57χρονος κυνηγός – Έχασε τις αισθήσεις του ενώ εκπαίδευε το σκύλο του

Εύβοια: Νεκρός 57χρονος κυνηγός – Έχασε τις αισθήσεις του ενώ εκπαίδευε το σκύλο του

Νεκρός είναι ο 57χρονος κυνηγός, ο οποίος το πρωί της Κυριακής διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Καρύστου στην Εύβοια, καθώς έχασε με ξαφνικό τρόπο τις αισθήσεις του στο βουνό, στην περιοχή του Αλμυροποτάμου.

Ο άτυχος άνδρας, μαζί με έναν φίλο του, είχαν πάει το πρωί στο βουνό για εκπαίδευση σκύλων. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του φίλου του, ο 57χρονος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία γύρω στις 09.00 το πρωί, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος.

Ο φίλος του ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε μετά από λίγη ώρα στο Νοσοκομείο Καρύστου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς ο θανών αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που διατάχθηκε από το Α.Τ Καρύστου. Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.