ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Νέο τροχαίο με θύμα ηλικιωμένη – Τρία άτομα, μία εκ των οποίων έγκυος, τραυματίστηκαν

Κρήτη: Νέο τροχαίο με θύμα ηλικιωμένη – Τρία άτομα, μία εκ των οποίων έγκυος, τραυματίστηκαν

Τραγικό τέλος είχε μία γυναίκα με καταγωγή από το Αίγιο, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, την ώρα που επέστρεφε με την οικογένειά της από βάφτιση στην Κρήτη.

Στο αυτοκίνητό μαζί της επέβαιναν ακόμη τρία άτομα, μεταξύ άλλων και μία έγκυος γυναίκα, η οποία ήταν η εγγονή της ηλικιωμένης που βρήκε τραγικό θάνατο.

Όπως ανέφερε στην “ΚΡΗΤΗ TV” ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος, τόσο η εγγονή της άτυχης ηλικιωμένης, η οποία βρίσκεται στον τρίτο μήνα της κύησής της, όσο και οι δύο συγγενείς της – πατέρας της και θείος της – νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της εγκύου, αλλά και του εμβρύου που κυοφορεί, είναι καλή.

Από την άλλη, ο πατέρας της και ο θείος της υπέστησαν μόνο κάποια θλαστικά τραύματα κατά την διάρκεια της σύγκρουσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.