ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το είδαμε κι αυτό: Μετοχές του Σώρρα δήθεν αξίας 5 τρισ. ευρώ πωλούνται στο διαδίκτυο ως συλλεκτικές

Το είδαμε κι αυτό: Μετοχές του Σώρρα δήθεν αξίας 5 τρισ. ευρώ πωλούνται στο διαδίκτυο ως συλλεκτικές

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ο προσωρινά κρατούμενος Αρτέμης Σώρρας «έκανε εκτεταμένη χρήση δημοσίων εγγράφων, προκειμένου να πείσει τους αδαείς κι αφελείς οπαδούς του ότι οι μετοχές που κατέχει είναι ανυπολόγιστης αξίας, όπως άλλωστε δήθεν αναγράφεται στα δημόσια έγγραφα που κατέχει».

Στο πόρισμα αναφέρεται πως οι 28 μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, που υποτίθεται ότι αξίζουν πάνω από 5 τρισεκατομμύρια ευρώ, «έχουν μηδενική πραγματική αξία, αλλά μόνο συλλεκτική αξία και πωλούνται στο Διαδίκτυο προς 75 ευρώ η κάθε μια», ενώ εξηγεί και τι πραγματικά συμβαίνει με τα 600 δισ. που… έπεσαν από τον ουρανό των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Το γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι τα έξι χρεωστικά ομόλογα του αμερικανικού Δημοσίου, συνολικού ύψους 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δεν αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοπιστωτικά προϊόντα, αλλά αποτελούν προϊόντα απάτης», σημειώνει η εισαγγελέας, σχολιάζοντας και τους -επιστημονικής φαντασίας- ισχυρισμούς για την προέλευση των χρημάτων: «Όσον αφορά στη δήθεν πώληση αρχαίας διαστημικής τεχνολογίας στην κυβέρνηση των ΗΠΑ για την παραγωγή προωθητικού καυσίμου των διαστημόπλοιων (αυτό) συνιστά ένα χοντροειδές μύθευμα και δεν αντέχει στη βάσανο της λογικής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.