Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Διεκόπη η δίκη – «Θα τον σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι», φώναζε ο πατέρας της 32χρονης

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Διεκόπη η δίκη – «Θα τον σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι», φώναζε ο πατέρας της 32χρονης

Για την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιουλίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, λόγω ασθένειας του συνήγορου υπεράσπισης του 58χρονου κατηγορουμένου Εμ. Σοροπίδη.

«Αν η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι το έκανα εγώ τότε να με δικάσετε ακόμη και χωρίς συνήγορο», είπε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εφοριακού Εμ. Σοροπίδης, με την έναρξη της δίκης.

Τελικά, η γραμματεία του δικαστηρίου επικοινώνησε με το συνήγορο και διαπίστωσε- όπως ανέφερε και η εισαγγελέας – ότι η απουσία του δεν είναι προσχηματική. Στο δικαστήριο είχε σταλεί και ιατρική γνωμάτευση που βεβαίωνε τα προβλήματα υγείας του συνηγόρου.

Θέλω να ξέρετε εγώ θα τον σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι” είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης εφοριακού εξαπολύοντας επίθεση στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Ν. Πατασκεύοπουλο, αναφέροντας πως με το δικό νόμο ο 58χρονος αποφυλακίστηκε και στη συνέχεια δολοφόνησε την κόρη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

” Όσες διακοπές και να γίνουν εγώ θα έρχομαι εδώ μέχρι να μας πει την αλήθεια. Γιατί παρακολούθουσε το παιδί μου που ήταν άγγελο και αν είχε συνεργό” ανέφερε η μητέρα του θύματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.