ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λασίθι: Παραπάτησε και έπεσε σε γκρεμό – Πανικός κατά τη διάρκεια πεζοπορίας σε φαράγγι!

Λασίθι: Παραπάτησε και έπεσε σε γκρεμό – Πανικός κατά τη διάρκεια πεζοπορίας σε φαράγγι!

Περιπετειώδης ήταν η βόλτα στο φαράγγι για μία γυναίκα που κατά την διάρκεια της πεζοπορίας γλίστρησε και έπεσε σε γκρεμό. Σύμφωνα με πληροφορίες…
όλα συνέβησαν το μεσημέρι όταν η ηλικιωμένη την ώρα που διέσχιζε με την παρέα της το φαράγγι του Μέσωνα στο Καβούσι Λασιθίου γλίστρησε και έπεσε σε γκρεμό.

Στο σημείο κλήθηκε δύναμη της πυροσβεστικής με άνδρες της ΕΜΑΚ να πραγματοποιούν την επιχείρηση διάσωσης. Οι πυροσβέστες εντόπισαν την ηλικιωμένη και την μετέφεραν με ασφάλεια εκεί όπου την περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι διασώστες της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ηλικιωμένη γυναίκα φέρει ελαφρά τραύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.