ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δολοφονία στην Άρτα:Έσφαξαν Πακιστανό ενώ κοιμόταν και του έκοψαν τα αυτιά!

Δολοφονία στην Άρτα:Έσφαξαν Πακιστανό ενώ κοιμόταν και του έκοψαν τα αυτιά!

Άγριο έγκλημα στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας με θύμα έναν 32χρονο Πακιστανό.Οι αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και εκτιμούν ότι το κίνητρο δεν περιορίζεται στη ληστεία.

Στην κοινότητα των παράνομων μεταναστών που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας αναζητούν οι αστυνομικές αρχές τον ή τους δράστες μιας δολοφονίας πρωτοφανούς αγριότητας, με θύμα έναν 32χρονο Πακιστανό ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην κοινότητα Άγιος Σπυρίδωνας.

Ο άτυχος αλλοδαπός, ο οποίος εργαζόταν στα χωράφια της περιοχής, βρέθηκε στις 11 το πρωί κατακρεουργημένος στο κρεβάτι του που είχε μετατραπεί σε λίμνη αίματος και όλα δείχνουν ότι οι δολοφόνοι τον έπιασαν στον ύπνο. Όμως, δεν αρκέστηκαν να τον κατασφάξουν κυριολεκτικά κόβοντάς του το λαιμό με μαχαίρι, αλλά ακρωτηρίασαν και τα αυτιά του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την ανεξήγητης αγριότητας δολοφονία εκτιμούν ότι το κίνητρο ήταν κάτι περισσότερο από τη ληστεία, αν και δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη εάν και τι έχει κλαπεί από το κατάλυμα του 32χρονου. Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροτομή και ήδη ανακρίνονται ομοεθνείς του θύματος που είχαν φιλικές ή εργασιακές σχέσεις μαζί του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.