Στο μικροσκόπιο δύο ύποπτοι για την εξαφάνιση του στρατιωτικού

Στο μικροσκόπιο δύο ύποπτοι για την εξαφάνιση του στρατιωτικού

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την εξαφάνιση-θρίλερ του 23χρονου στρατιώτη Τάκη Κολλιαδέλη, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς ενώ επέστρεφε με το πλοίο «Νήσος Ρόδος» από τη Χίο, όπου υπηρετούσε, στον Πειραιά.

Στο μικροσκόπιο το σενάριο της αρπαγής – Ποιοι ήθελαν να κλείσουν το στόμα του Τάκη

Έμπλεξε και κρύφτηκε; Ή βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή και τον… έκρυψαν για να μη μιλήσει; Το σενάριο της αρπαγής του Τάκη μπαίνει πλέον στο τραπέζι.

Ο 23χρονος στρατιωτης είχε αποκαλύψει στους δικούς του ότι φοβόταν πως ίσως να του την «είχαν στημένη» στον Πειραιά. Τα λόγια του αυτά ενισχύουν το ενδεχόμενο κάποιοι να ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.

Το ερώτημα είναι το «γιατί», με τις Αρχές να αναζητούν την απάντηση και φαίνεται πως έχουν εστιάσει σε δύο βασικούς υπόπτους.

«Υπάρχουν δύο άνθρωποι οι οποίοι για εμάς θεωρούνται ύποπτοι. Η έρευνα για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους συνεχίζεται» δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου στρατιώτη.

Στο στρατόπεδο της Χίου θεωρείται πως βρίσκεται η άκρη του νήματος

Οι Αρχές δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο και, σύμφωνα με τις καταθέσεις, θεωρούν ότι η άκρη του νήματος βρίσκεται στο στρατόπεδο της Χίου, όπου υπηρετούσε.

Με το ένα από τα δύο πρόσωπα φαίνεται να γνωρίστηκε στον στρατό, τον οποίο ήθελε να αφήσει πίσω του ζητώντας απεγνωσμένα αναβολή για «προσωπικούς λόγους».

Όσο ο χρόνος περνά, τα νέα στοιχεία διαδέχονται το ένα το άλλο, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν φίλο του Τάκη να έχει εξαφανιστεί λίγες ώρες αφότου χάθηκαν τα ίχνη του.

«Γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιος ύποπτος, δεν μπορώ να σας πω αν είναι από το στρατιωτικό ή το οικείο περιβάλλον, αλλά ξέρω ότι έχει κλείσει τα τηλέφωνά του, έχει χαθεί και ότι οι Αρχές τον ψάχνουν» δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Κώστας Κολλιαδέλης, πατέρας του νεαρού στρατιώτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες συνεχίζονται και πλέον στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, ενώ οι Αρχές έχουν ξεκινήσει να «σκαλίζουν» τις τελευταίες επαφές του στη Χαλκίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.