ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Ο δρόμος της ντροπής» ταπεινώνει γυναίκες στο facebook​

«Ο δρόμος της ντροπής» ταπεινώνει γυναίκες στο facebook​

Αίσθηση προκαλεί σελίδα στο facebook που ξεφτιλίζει γυναίκες μέσα από εικόνες και βίντεο να κάνουν τον «δρόμο της ντροπής»​ στο Magaluf.​

Στα βίντεο που έχουν ανέβει στο facebook φαίνονται τουρίστριες να γυρίζουν στα ξενοδοχεία τους το πρωί μετά από άγριες νύχτες διασκέδασης στο τουριστικό θέρετρο Magaluf στη Μαγιόρκα.

Οι άντρες τραβάνε βίντεο από γυναίκες που κάνουν τον «δρόμο της ντροπής» και τα ανεβάζουν στη σελίδα «Maga Walk of Shame Official».

Η φράση «δρόμος της ντροπής» χρησιμοποιείται όταν μια γυναίκα ή ένας άντρας γυρίζει σπίτι την επόμενη μέρα μετά από μια περιστασιακή σεξουαλική συνεύρεση.

Οργή για τη σελίδα ταπείνωσης στο facebook
Πολλοί από τους ντροπιασμένους τουρίστες καλύπτουν τα πρόσωπά τους στα βίντεο εξευτελισμού τους που ανεβαίνουν σε σελίδα του facebook.

Σε ένα από τα βίντεο ακολουθούν στον δρόμο και ρωτάνε μια γυναίκα που έμεινε το βράδυ και της λένε να πάει να κάνει μπάνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια γυναίκα παραπατά στην προσπάθειά της να ξεφύγει, με πολλούς χρήστες των social media να κατηγορούν τη σελίδα του facebook για εισβολή στην προσωπική τους ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.