ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε την έκρηξη στο σταθμό της ΔΕΗ στο Κρυονέρι (βίντεο)

Δείτε την έκρηξη στο σταθμό της ΔΕΗ στο Κρυονέρι (βίντεο)

O ΑΔΜΗΕ διέψευσε τις πληροφορίες πως η Αθήνα κινδυνεύει απο μπλακ άουτ μετά τη φωτιά και τις εκρήξεις στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης στο Κρυονέρι το βράδυ της Δευτέρας.

Ήταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας όταν ξέσπασε η φωτιά στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης του Αγίου Στεφάνου. Πολλοί κάτοικοι από το Κρυονέρι κι άλλες κοντινές περιοχές ανέβασαν στα social media video και φωτογραφίες που δείχνουν τη λάμψη να κάνει σχεδόν τη νύχτα μέρα!

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής και εθελοντών. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως μέχρι αργά το μεσημέρι της Τρίτης (17.07.2018), δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ αλλά και καμία ανακοίνωση από την Πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο άμεσα.

Συγχρόνως, υπήρξαν πληροφορίες πως η Αττική βρέθηκε μια ανάσα από το γενικό μπλακ άουτ και μάλιστα σε μια μέρα που χαρακτηρίζεται από τις πιο ζεστές του καλοκαιριού και άρα η ζήτηση λόγω των κλιματιστικών θα είναι αυξημένη.

ΑΔΜΗΕ: Κανένα πρόβλημα από τη φωτιά στο Κρυονέρι

Αργά το μεσημέρι της Τρίτης, ο ΑΔΜΗΕ με ανακοίνωσή του διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας από τη φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης του Αγίου Στεφάνου Αττικής

Όπως αναφέρεται, το συμβάν δεν επηρέασε καθόλου την ομαλή τροφοδότηση των καταναλωτών της Αττικής και δεν σημειώθηκε η παραμικρή διακοπή ηλεκτροδότησης εξαιτίας αυτού, πράγμα που αντανακλά τις ισχυρές αντοχές του συστήματος.

Επίσης, τονίζει:

– H πυρκαγιά σβήστηκε ταχύτατα με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

– Ήδη, συνεργεία του ΑΔΜΗΕ έχουν ξεκινήσει τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στον εξοπλισμό που υπέστη βλάβη λόγω της πυρκαγιάς. Οι βλάβες έχουν αρχίσει να αποκαθίστανται σταδιακά και αναμένεται η πλήρης αποκατάστασή τους εντός των επόμενων 24 ωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία του συστήματος και την απροσκόπτη ηλεκτροδότηση της Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.