ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνταρακτικό μήνυμα εργαζόμενης της Intralot για τον Σωκράτη Κόκκαλη Jr.

Συνταρακτικό μήνυμα εργαζόμενης της Intralot για τον Σωκράτη Κόκκαλη Jr.

Ο ξαφνικός θάνατος του Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ την περασμένη Κυριακή 15/6, στο Κλίβελαντ του Οχάιο, βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του και τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Anna Black, εργαζόμενη της Intralot, δημοσίευσε μια ανάρτηση που συγκινεί.

«Έφυγε ο μικρός μας…ο Σωκρατάκος μας…πριν 11 χρόνια, στα 23 του ήρθε στο τμήμα μας, να τον εκπαιδεύσουμε στους διαγωνισμούς. Από μας θα άρχιζε την καριέρα του στην εταιρεία του μπαμπά του. Ένα παιδί από τα λίγα…σπάνιος, ντροπαλός, πανέξυπνος, είδα και έπαθα να τον πείσω να μου μιλήσει στον ενικό…”Μα όχι, από σεβασμό” μου έλεγε. Τον είδα πριν λίγες μέρες στην εταιρεία στην Παιανία, με αγκάλιασε περιχαρής και με φίλησε…ποτέ δεν ξεχνούσε κανέναν. Που να φανταζόμουν θα ήταν το τελευταίο μας αντίο…Καλό παράδεισο γλυκέ μου…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.