Κηδεία στην Πάτρα για άτυχο θύμα ληστείας – οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται

Κηδεία στην Πάτρα για άτυχο θύμα ληστείας – οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται

Η άτυχη Φούλα Παπανδρέου, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια άγνωστου δράστη ή δραστών, μέσα στο σπίτι της το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, οδηγείται σήμερα το μεσημέρι στην τελευταία της κατοικία. Τα στοιχεία που οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους για να εντοπίσουν τον δολοφόνο είναι μέχρι τώρα λίγα.

Στο σκοτάδι βρίσκονται ακόμα οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του ή των δραστών, καθώς δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που θα βοηθούσαν τον εντοπισμό τους.

Μετά το συμπέρασμα της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλας, κατά τη νεκροψία, ότι η άτυχη 88χρονη φέρει χτύπημα στο κεφάλι και ίχνη έντονης πίεσης στον λαιμό, αποδείχθηκε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Η υπόθεση όμως δυσκολεύει, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην εξώπορτα του σπιτιού, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι για κάποιο λόγο η ηλικιωμένη άνοιξε μόνη τους στον δράστη ή τους δράστες.

Ως κίνητρο για την δολοφονία της φέρεται η ληστεία, καθώς έλειπε από το χέρι της 88χρονης η χρυσή της βέρα, την οποία φορούσε πάντα, ενώ το σπίτι βρέθηκε αναστατωμένο, χωρίς όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, οι δράστες ή ο δράστης να κατάφερε να βρει και να πάρει κάτι άλλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, στις 12.00 μ., από τον Ιερό Ναό Παντανάσσης και η ταφή στο 1ο Δημοτικό Νεκροταφείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.