ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δραματικές εκκλήσεις του πατέρα της οικογένειας που αγνοείται στον Έβρο – Οι δηλώσεις της Κομισιόν (βίντεο)

Δραματικές εκκλήσεις του πατέρα της οικογένειας που αγνοείται στον Έβρο – Οι δηλώσεις της Κομισιόν (βίντεο)

Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 36χρονης δασκάλας Αν Χατισέ Αχτσαμπάι και των τριών παιδιών της, οι οποίοι αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν η βάρκα με την οποία επιχειρούσαν να διασχίσουν τον Έβρο ανετράπη. Ο σύζυγος της Χατισέ, Μουράτ Ακτζαμπάι, και άλλα τέσσερα άτομα κατάφεραν να βγουν στην ακτή.

Ο κ. Ακτζαμπάι, έκτοτε, απευθύνει εκκλήσεις για να ενταθούν οι έρευνες των αρχών αλλά και για βοήθεια από όποιον μπορεί.

https://twitter.com/twitter/statuses/1019998152970178561

Κομισιόν: Να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την καταπολέμηση των λαθρεμπόρων

Ενήμερη για το τραγικό περιστατικό στον Εβρο δηλώνει η Κομισιόν. “Είδαμε τα δημοσιεύματα στον Τύπο και λυπούμαστε για τις τραγικές απώλειες”, σχολίασε εκπρόσωπος της Επιτροπής. “Το περιστατικό επιβεβαιώνει δυστυχώς ότι πρέπει να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την καταπολέμηση των δικτύων των λαθρεμπόρων, που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία”.

Ο εκπρόσωπος ρωτήθηκε και για τις διελεύσεις από τα τουρκικά σύνορα προς την Ελλάδα. “Η Επιτροπή παρακολουθεί συνεχώς τις μεταναστευτικές ροές στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ. Ενώ παρατηρήσαμε συνολική αύξηση των αφίξεων από την Τουρκία από τον Μάρτιο του 2018, τις τελευταίες εβδομάδες σημειώθηκε σημαντική μείωση”, σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Όπως έχουμε ξαναπεί, η δήλωση ΕΕ-Τουρκίας εξακολουθεί να λειτουργεί και να αποδίδει, ενώ οι αφίξεις από την Τουρκία εξακολουθούν να είναι σημαντικά χαμηλότερες από ό, τι πριν από την υπογραφή της Δήλωσης. Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, τα στοιχεία σχετικά με την άφιξη αλλάζουν καθημερινά και εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οι καιρικές συνθήκες και η χρονική περίοδος του έτους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.