Βέροια: Σύλληψη 35χρονου αλλοδαπού για κοκαΐνη και χασίς

Βέροια: Σύλληψη 35χρονου αλλοδαπού για κοκαΐνη και χασίς

Ο 35χρονος συνελήφθη με ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του, αλλά στο σπίτι έκρυβε τις μεγάλες ποσότητες.
Μόνο ρούχα δεν περιείχε ένα συρτάρι στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας ενός 35χρονου Αλβανού, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι του στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, μετά την σύλληψή του με ναρκωτικά στο όχημα που επέβαινε.

Στο επίμαχο συρτάρι, ο αλλοδαπός έκρυβε επτά συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 39,35 γραμμάριων, ένα δοχείο και εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 10 κιλών και 245 γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και νάιλον που χρησιμοποιούσε για τη συσκευασία των ναρκωτικών!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, κατασχέθηκαν 850 ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση του παράνομου εμπορεύματός του και δυο κινητά που χρησιμοποιούσε για τις επαφές του με προμηθευτές και αγοραστές. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.