Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: Βαλίτσα έκρυβε ηρωίνη!

Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: Βαλίτσα έκρυβε ηρωίνη!

Η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβε 35χρονο Πακιστανό στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με την κατηγορία ότι εισήγαγε ηρωίνη στη χώρα.

Ο αλλοδαπός αφίχθη στην Ελλάδα, από το Πακιστάν, μέσω Καϊρου, ενώ μετέφερε, στις αποσκευές του τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 7 κιλών και 586 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, 7.500 ρούπια Πακιστάν, καθώς και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.