ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γλυφάδα: Νυμφεύθηκαν σε λαμπρή τελετή ο Γ.Παπανικολάου και η Ε.Ντογιάκου (βίντεο)

Γλυφάδα: Νυμφεύθηκαν σε λαμπρή τελετή ο Γ.Παπανικολάου και η Ε.Ντογιάκου (βίντεο)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε σήμερα ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με τη σύντροφό του Έυα Ντογιάκου ενώ «χρέη» κουμπάρου έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Η γαμήλια τελετή έγινε στον ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα όπου ο δήμαρχος παντρεύτηκε την δικηγόρο Εύα Ντογιάκου, η οποία είναι κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου και της Μαρίτας Ντογιάκου.

Στην λαμπρή γαμήλια τελετή παρευρέθηκαν πολλά στελέχη του ΝΔ και της τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και πλήθος κόσμου.

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος με την κόρη του Έυα στα σκαλιά της Εκκλησίας

Η γαμήλια τελετή με κουμπάρο τον Κώστα Καραμανλή

Πλήθος κόσμου έξω απο τον Ι.Ν. του Αγίου Κωνσταντίνου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γάμος έγινε στον ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλύφάδα. Τη νύφη που είναι κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.