Ηράκλειο: Θρήνος για την 22χρονη που «έσβησε» σε τροχαίο (φωτό)

Ηράκλειο: Θρήνος για την 22χρονη που «έσβησε» σε τροχαίο (φωτό)

Θρηνεί το Ηράκλειο Κρήτης για την άτυχη 22χρονη της οποίας το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο απότομα.

Η γυναίκα που τραυματίστηκε θανάσιμα το μεσημέρι καθώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του, ήταν τελικά μόλις 22 ετών και όχι 40 ετών όπως είχε γραφτεί αρχικά.

Όπως γράφει το cretapost.gr η κοπέλα που έχασε τη ζωή της είναι η 22χρονη Κάλλια Νύκταρη η οποία πρόσφατα είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της σε ΙΕΚ δημοσιογραφίας και εργαζόταν ως υπεύθυνη σε τοπικό ζαχαροπλαστείο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η νεαρή, η οποία είχε πρόσφατα αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης και είχε πάρει αυτοκίνητο, δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Συγγενείς και φίλοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μην μπορώντας να πιστέψουν πώς το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο πρόωρα και άδικα για μια ακόμη νέα κοπέλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.