ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φθιώτιδα: Βούτηξε να ξεμπλέξει το αγκίστρι και πέθανε!

Φθιώτιδα: Βούτηξε να ξεμπλέξει το αγκίστρι και πέθανε!

Ο ερασιτέχνης ψαράς μπήκε να ξεμπλέψει την πετονιά και το αγκίστρι του.

Τραγική κατάληξη είχε το πρωί της Κυριακής το ψάρεμα για έναν παραθεριστή στο Καινούργιο των Καμμένων Βούρλων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος 72χρονος είχε πάει από πολύ νωρίς το πρωί μαζί με τον γαμπρό του για ψάρεμα στην παραλία του οικισμού Χρυσή Ακτή, στο Νέο Θρόνιο.

Κάποια στιγμή το αγκίστρι από το καλάμι ψαρέματος πιάστηκε σε πέτρες και κόλλησε. Ο ατυχώς άνδρας βούτηξε στη θάλασσα για να το μαζέψει. Δυστυχώς όμως όπως όλα δείχνουν τον πρόδωσε η καρδιά του και έχασε τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα.

Αμέσως ενημερώθηκε το Λιμενικό Τμήμα του Αγίου Κωνσταντίνου, οι λιμενικοί του οποίου επενέβησαν άμεσα, για να ανασύρουν τον 72χρονο από τη θάλασσα, δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά για να του προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 72χρονος είναι από Αθήνα και είχε εξοχικό στην περιοχή όπου ερχόταν τα καλοκαίρια για διακοπές μαζί με την οικογένειά του.

Προανάκριση διενεργεί το Λιμενικό Τμήμα του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου θα δείξει η νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει από τον Ιατροδικαστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

πηγή: LamiaReport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.