ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγρίνιο: 12χρονος στο νοσοκομείο από υπερβολικό αλκοόλ

Αγρίνιο: 12χρονος στο νοσοκομείο από υπερβολικό αλκοόλ

Ο 12χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου,μετά από λίγο κατέφθασε η αστυνομία.

Συνελήφθησαν χθες το πρωί (25-07-2018), στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δυο αλλοδαποί (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 47 και 42 ετών αντίστοιχα, διότι παρότι είχαν την υποχρέωση να προστατεύουν τον 12χρονο γιο τους, αυτός προχθές το βράδυ στη Γουριά Μεσολογγίου, κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να διακομισθεί με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο ανωτέρω Νοσηλευτικό Ίδρυμα, για προληπτικούς λόγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων της 42χρονης προέκυψε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 32 μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη της οικιακής ειρήνης, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.