Το Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προσφέρει 5.000.000 ευρώ στους πυρόπληκτους

Το Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προσφέρει 5.000.000 ευρώ στους πυρόπληκτους

Το ίδρυμα Ιωάννη Σ.Λάτση προσφέρει 5.000.000 για την ανακούφιση των πληγέντων αλλά και την αποκατάσταση των υποδομών στις περιοχές που επλήγησαν.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση με ευαισθησία και υπευθυνότητα, στέκεται αρωγός στους κατοίκους της Αττικής που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές, προσφέροντας 5.000.000 ευρώ για τη στήριξη τόσο των κατοίκων όσο και για την αποκατάσταση των υποδομών στις πληγείσες περιοχές.
Τα χρήματα θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό του Υπουργείου Οικονομικών με τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν να υλοποιούνται μετά από συνεργασία του Ιδρύματος με την Πολιτεία.

Στη σχετική ανακοίνωση το Εποπτικό και Εκτελεστικό Συμβούλιο του Ιδρύματος αναφέρουν: «Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τη συμπαράστασή του προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018 στην Ανατολική και Δυτική Αττική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με βαθύτατο αίσθημα χρέους απέναντι στα θύματα των πυρκαγιών και των οικογενειών τους, το Ίδρυμα θα συνεισφέρει στη συλλογική προσπάθεια στήριξης των πληγέντων και αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών και των υποδομών τους διαθέτοντας το ποσό των € 5.000.000 (ευρώ πέντε εκατομμυρίων) στον ειδικό λογαριασμό αρωγής του Υπουργείου Οικονομικών. Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν μέσω αυτής της έκτακτης χρηματοδότησης θα οριστούν σε συνεργασία με την Ελληνική Πολιτεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.