ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Νέα λεωφορειακή γραμμή θα ενώνει Νέο Βουτζά-Μαραθώνα – Δωρεάν για τους πυρόπληκτους

Νέα λεωφορειακή γραμμή θα ενώνει Νέο Βουτζά-Μαραθώνα – Δωρεάν για τους πυρόπληκτους

Νέα λεωφορειακή γραμμή ιδρύει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην ανατολική Αττική, που θα εκτελεί το δρομολόγιο Νεο Βουτζά – Μαραθώνα. Δωρεάν η μετακίνηση των πυρόπληκτων.

Στη δημιουργία νέας, δωρεάν λεωφορειακής γραμμής στην ανατολική Αττική προχώρησε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με στόχο τη διευκόλυνση των πυρόπληκτων κατοίκων.

Η νέα γραμμή θα έχει αφετηρία την περιοχή του Νέου Βουτζά και θα διέρχεται από τις περιοχές της Ραφήνας, του Μάτι, του Ζούμπερι, της Νέας Μάκρης, προτού καταλήξει στο κλειστό γυμναστήριο του Μαραθώνα.

Η μετακίνηση των επιβατών θα είναι δωρεάν, ενώ η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά μία ώρα και από τις δύο αφετηρίες. Οι ώρες λειτουργίας της γραμμής θα είναι από τις 7:00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Διαδρομή προς Μαραθώνα
– Αφετηρία στον Ιερό Ναό Ιωάννη Προδρόμου (χώρο στάθμευσης Γυμνασίου) οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, δεξιά Λ. Μαραθώνα, αριστερά Αμ. Φλέμινγκ, δεξιά Υψηλάντου — Ευβοϊκού, αριστερά Αραφηνιδών, αριστερά Χρ. Μάντικα, δεξιά Χρ. Σμύρνης, αριστερά Φλέμινγκ, δεξιά Δημοκρατίας, συνέχεια Λ. Ποσειδώνος, συνέχεια Μικράς Ασίας, δεξιά Λ. Μαραθώνος, τέρμα στο Αθλητικό Κέντρο Μαραθώνα (Τύμβος)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαδρομή προς Νέο Βουτζά
– Αφετηρία στο Αθλητικό Κέντρο Μαραθώνα(Τύμβος), συνέχεια Λ. Μαραθώνος, δεξιά Χρ. Σμύρνης, συνέχεια Κουντουριώτου, τέρμα στο σχολείο Νέου Βουτσά στον Ιερό Ναό Ιωάννη Προδρόμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.