Σοβαρός τραυματισμός 39χρονου με flyboard στη Σαντορίνη

Σοβαρός τραυματισμός 39χρονου με flyboard στη Σαντορίνη

Ένας 39χρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε σοβαρά χθες στη θαλάσσια περιοχή «Ηφαιστείου» στη Σαντορίνη, όταν στην προσπάθειά του να κάνει χρήση θαλάσσιου μέσου αναψυχής (flyboard-υδροπροωθούμενη ανύψωση), έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στο θαλάσσιο μοτοποδήλατο, με το οποίο συνδεόταν.

Ο 39χρονος, ο οποίος υπέστη κάταγμα και θλαστικά τραύματα στην κάτω γνάθο, καθώς και κάταγμα στο αριστερό χέρι, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήρας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αθηνών «ΑΤΤΙΚΟ» για περαιτέρω νοσηλεία.

Σύμφωνα με το λιμεναρχείο της Θήρας, ο 39χρονος αλλοδαπός, μαζί με άλλα επτά άτομα, είχαν ναυλώσει από τις 30 Ιουλίου το επιβατηγό τουριστικό σκάφος «ΣΜΟΛ ΕΥΑ» με κυβερνήτη ένας 38χρονο, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 309 Π.Κ. (επικίνδυνη σωματική βλάβη).

Ο 38χρονος κυβερνήτης του σκάφους, κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η η λιμενική Αρχή του επέβαλε διοικητικές κυρώσεις για σύνταξη και αποδοχή ανακριβούς ναυλοσύμφωνου, διότι δεν έφερε ενημερωμένη κατάσταση επιβαινόντων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, κατά δήλωση των επιβατών, το «ΣΜΟΛ ΕΥΑ» είχε ναυλωθεί έναντι του ποσού των 3.900ευρώ, ενώ στο ναυλοσύμφωνο που είχε κατατεθεί στο Α’ Λιμενικό Τμήμα Χανίων αναγραφόταν πως ο συνολικός ναύλος ανερχόταν στο ποσό των 2.500 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.