ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άκης Σακελλαρίου: Θετικά νέα για την εξέλιξη της υγείας του (βίντεο)

Άκης Σακελλαρίου: Θετικά νέα για την εξέλιξη της υγείας του (βίντεο)

Θετικά νέα για την εξέλιξη της υγείας του ηθοποιού Ακη Σακελλαρίου,ο οποίος έχει προσβληθεί από το βακτήριο που προκαλεί τη νόσο των λεγεωναρίων και νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με την εκπομπή «Alpha παντού», έλαβε ισχυρό αντιβιοτικό σχήμα, στο οποίο και αντιδρά θετικά.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Χαντζή ανέφερε: «Θέλουμε να στείλουμε από τούτη εδώ την εκπομπή την αγάπη μας και τις ευχές μας για γρήγορα ανάρρωση σε ένα αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης του Alpha, στον Άκη Σακελλαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες που πήραμε από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον του νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία. Όπως μάθαμε, προσβλήθηκε από το βακτήριο που προκαλεί τη νόσο των λεγεωναρίων και λαμβάνει ισχυρό αντιβιοτικό σχήμα στο οποίο ευτυχώς, μας είπαν από την τελευταία ενημέρωση που είχαμε, αντιδρά πολύ θετικά. Ευχόμαστε όλοι μέσα από την καρδιά μας σύντομα να επανέλθει, να επιστρέψει στους οικείους του και να γυρίσει υγιής και δυνατός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.