ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Συνελήφθη 90χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά παιδί

Συνελήφθη 90χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά παιδί

Το περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Βλαχογιάννι, λίγο πιο έξω από την Ελασσόνα και η ενέργεια ηλικιωμένου έγινε αντιληπτή από τους γονείς.

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να διαχειριστούν την καταγγελία που έγινε την περασμένη Τετάρτη και αφορούσε σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γονείς ανήλικου κοριτσιού κατήγγειλαν πως ένας άντρας ηλικίας 90 (!) ετών, “άπλωσε” το χέρι του στο παιδί τους. Το συμβάν έγινε στο χωριό Βλαχογιάννι, 25 χιλιόμετρα έξω από την Ελασσόνα.

Η απεχθής πράξη του υπερήλικα ωστόσο, έγινε αντιληπτή κι έτσι η ιστορία πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αξιοπρόσεκτο στην υπόθεση, είναι πως πρόκειται για άτομο από τα “πάνω ράφια” των κοινωνικών στρωμάτων, αφού κατά το παρελθόν κατείχε σημαντικό επαγγελματικό πόστο, που τον έκανε γνωστό στην ευρύτερη περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.