ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

56χρονος έκρυβε σε αποθήκη στην Κοζάνη 24 συσκευασίες κάνναβης

56χρονος έκρυβε σε αποθήκη  στην Κοζάνη 24 συσκευασίες κάνναβης

Η αστυνομία της Κοζάνης εντόπισε και κατάσχεσε πάνω από ενάμισι κιλό χασίς σε αποθήκη κτήματος ενός 56χρονου ​, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι.

Ειδικότερα, κατά την έρευνα της αστυνομίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εικοσιτρείς νάιλον και μια χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1 κιλού και 652,9 γραμμαρίων, 10,5 γραμμάρια σπόροι κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά και κινητό τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.