ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ιράν: Ο άνθρωπος που δεν έχει κάνει μπάνιο 60 χρόνια!

Ιράν: Ο άνθρωπος που δεν έχει κάνει μπάνιο 60 χρόνια!

Μοιάζει με πλάσμα από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και δύσκολα τον πλησιάζει κανείς εξαιτίας της έντονης μυρωδιάς του.

Πρόκειται για τον 80χρονο Amoo Hadji, που ζει στο χωριό Dezhgah του Ιράν και εδώ και εξήντα χρόνια αρνείται να κάνει μπάνιο. Τις απίστευτες φωτογραφίες δημοσίευσε ένας χρήστης του Reddit παραθέτοντας μερικές πληροφορίες για τη ζωή του Hadji.

Οπως αναφέρει ζει μια πρωτόγονη ζωή και το μόνο αντικείμενο που κατέχει είναι μια πίπα από χάλυβα με την οποία καπνίζει κοπριά ζώων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.