Εγκλημα στο Λουτράκι: Μου είπε «Κάνε ο,τι θες. Σκότωσέ με και τον σκότωσα»

Εγκλημα στο Λουτράκι: Μου είπε «Κάνε ο,τι θες. Σκότωσέ με και τον σκότωσα»

Στεκόταν δίπλα στο πτώμα του γείτονα για μιάμιση ώρα και μονολογούσε«Τι έκανα, κατέστρεψα τα παιδιά μου». Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισσαγγελέα.

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Περαχώρα με πρωταγωνιστές δύο ηλικιωμένους άνδρες, έναν 82χρονο και έναν 87χρονο, οι οποίοι ήταν γείτονες.

Ο ανιψιός του θύματος, όταν επέστρεψε στο σπίτι από το Νοσοκομείο της Κορίνθου, βρήκε τον 82χρονο θύτη μέσα στο σπίτι και τον 87χρονο θείο του νεκρό στο έδαφος. «Κάνε ο,τι θες. Σκότωσέ με. Τον σκότωσα», φέρεται να του είπε δείχνοντάς του το πτώμα του θείου του. Αμέσως, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα στην οδό Γαλανού, ακριβώς κάτω από την Ιερά Μονή Πανμέγιστων Ταξιαρχών, όταν ο άτυχος 87χρονος άρχισε να χτυπάει άνευ λόγου τη μεσοτοιχία που χωρίζει τα δύο σπίτια.

Ο 82χρονος, αναστατωμένος βγήκε από το σπίτι του και εισέβαλε αρχικά στην αυλή και στη συνέχεια στο σπίτι του 87χρονου. Έπειτα από έντονη λογομαχία, ο 82χρονος στραγγάλισε τον 87χρονο που εκείνη την ώρα ήταν μόνος του στο σπίτι, καθώς η γυναίκα του νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Η δολοφονία έγινε δια στραγγαλισμού, ενώ το θύμα έφερε και ένα τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, πιθανώς από το πέσιμο.

Ο θύτης, μάλιστα, παρέμεινε επί μιάμιση ώρα περίπου δίπλα στο άψυχο σώμα του 87χρονου, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει την πράξη του.

«Κατέστρεψα τα παιδιά μου»

Ο 82χρονος κρατείται από την πρώτη στιγμή στο Αστυνομικοί Τμήμα Λουτρακίου, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Από την πρώτη στιγμή, ομολόγησε το έγκλημά του και συνεχώς μονολογεί «Τι έκανα; Κατέστρεψα τα παιδιά μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.