ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

45χρονος κρεμάστηκε έξω από το σπίτι του – Δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες στην Κρήτη

45χρονος κρεμάστηκε έξω από το σπίτι του – Δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες στην Κρήτη

Ένας 45χρονος αυτοκτόνησε το πρωί της Πέμπτης – Βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο έξω από το σπίτι του στη Ζάκρο Σητείας.

Το άψυχο σώμα του 45χρονου εντόπισαν συγγενικά του πρόσωπα το μεσημέρι, τα οποία τον αναζητούσαν για αρκετές ώρες και δε μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Άμεσα στο σημείο προσέτρεξαν αστυνομικοί, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δε βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο ο αυτόχειρας να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες που σημειώνεται σήμερα στην Κρήτη, καθώς το πρωί ένας 24χρονος έκανε “βουτιά” θανάτου από τη γέφυρα στο Παλαιόκαστρο στο Ηράκλειο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.