ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: 26χρονος κατηγορήθηκε για βιασμό – Αφέθηκε ελεύθερος

Κρήτη: 26χρονος κατηγορήθηκε για βιασμό – Αφέθηκε ελεύθερος

Το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή Ηρακλείου πέρασε το πρωί της Παρασκευής (17.08.2018) ένας 26χρονος άνδρας από τη Βρετανία, προκειμένου να απολογηθεί για το βιασμό μιας 19χρονης συμπατριώτισσας του.

Μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, τελικά ο νεαρός Βρετανός αφέθηκε ελεύθερος, καταβάλλοντας ως χρηματική εγγύηση το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Ο 26χρονος υποστήριξε ότι ουδέποτε συνέβησαν όλα αυτά για τα οποία τον κατηγόρησε η νεαρή Βρετανίδα, αλλά ό,τι έγινε, συνέβη με την συγκατάθεση της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης κοπέλας, ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο των Μαλίων, πήγε στην τουαλέτα και ο 26χρονος την ακολούθησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει, ο Βρετανός, όπως κατήγγειλε η ίδια, τη βίασε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.