ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οινούσσες: Σε εξέλιξη έρευνα του λιμενικού για τον εντοπισμό 3 Ελληνοαμερικανών

Οινούσσες: Σε εξέλιξη έρευνα του λιμενικού για τον εντοπισμό 3 Ελληνοαμερικανών

Αγωνία στις Οινούσσες μετά από ανατροπή λέσβου, το Λιμενικό Σώμα αναζητεί 3 αγνοούμενους Ελληνοαμερικανούς.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα στη θαλάσσια περιοχή νότια των Οινουσσών για τον εντοπισμό τριών Ελληνοαμερικανών αγνοουμένων έπειτα από ανατροπή λέμβου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αλιευτικό σκάφος που βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή εντόπισε και περισυνέλεξε σώα από τη θάλασσα μια 24χρονη ελληνοαμερικανίδα, η οποία δήλωσε ότι μαζί με τον 68χρονο πατέρα της, έναν φίλο του επίσης 68 ετώνκαι τον 22χρονο αδελφό της, επέβαιναν από το χθες το μεσημέρι σε μία λέμβο, η οποία ανετράπη.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συμμετέχουν τρία πλωτά του λιμενικού, ένα πλοίο του πολεμικού ναυτικού, τρία ιδιωτικά σκάφη και ένα ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.