ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αίσιο τέλος για 43χρονο αγνοούμενο – Βρέθηκε ζωντανός μέσα σε χαντάκι και απεγκλωβίστηκε στο φράγμα Φλόκα Αλφειού

Αίσιο τέλος για 43χρονο αγνοούμενο – Βρέθηκε ζωντανός μέσα σε χαντάκι και απεγκλωβίστηκε στο φράγμα Φλόκα Αλφειού

Ζωντανός εντοπίστηκε ένας 43χρονος, κάτοικος Αθηνών, που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαντάκι στο Φράγμα Φλόκα, δίπλα στον Αλφειό.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, που δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες, ο 43χρονος είχε φύγει τη νύχτα με το αυτοκίνητό του και δεν είχε επιστρέψει. Κάποια στιγμή είχε επικοινωνήσει με τους οικείους του, ωστόσο στη συνέχεια ήταν αδύνατη κάθε επικοινωνία.

Οι δικοί του ενημέρωσαν τις αρχές, που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο 43χρονος βρέθηκε στις 9 το πρωί τις Κυριακής από τον αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Βαγγέλη Αναγνωστάκη και το διοικητή του Α.Τ. Αντώνη Κούλη, στο δρόμο από Φράγμα Φλόκα προς Μακρίσια (από Φλόκα προς Φράγμα) σε χαντάκι δίπλα στον ποταμό Αλφειό.

Όπως φαίνεται, κατέληξε στο χαντάκι μετά από τροχαίο, όπου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Το σημείο μάλιστα δεν είναι ορατό από το δρόμο, ενώ είναι γεμάτο βάτα.

Ο 43χρονος δεν φαίνεται να έχει υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Το χαντάκι περιέχει νερό αλλά όχι σε μεγάλο βάθος.

Πυροσβέστες και διασώστες που βρίσκονται στο σημείο επιχειρούν τον απεγκλωβισμό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ilialive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.