Βίαιη επίθεση σε ηλικιωμένο στο κέντρο από της Λαμίας – Οι ληστές τον γράπωσαν από τον λαιμό

Βίαιη επίθεση σε ηλικιωμένο στο κέντρο από της Λαμίας – Οι ληστές τον γράπωσαν από τον λαιμό

Μέρα μεσημέρι, μια βίαη επίθεση, σημειώθηκε στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

Την ώρα που ένας 90χρονος παππούς κατέβηκε στις ανδρικές τουαλέτες, τρεις γυναίκες ρομά τον είδαν και περάσαν από τις γυναικείες τουαλέτες στις ανδρικές και όλες μαζί έπεσαν πάνω στον ανήμπορο ηλικιωμένο προκειμένου να τον ληστέψουν.

Άλλες έψαχναν τις τσέπες και άλλες ένα τσαντάκι που είχε στη ζώνη ο παππούς. Ο παππούς φώναζε βοήθεια και έλεγε ότι δεν έχει χρήματα. Ξαφνικά μπήκε κι ένας νεαρός ρομά ο οποίος τον έπιασε από το λαιμό και τον σήκωσε πάνω λέγοντάς του να του δώσει τα χρήματα.

Ο υπεύθυνος του Δήμου, που υπάρχει στο σημείο άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο νεαρός και οι γυναίκες, μόλις είδαν κάποιους να κατεβαίνουν στις τουαλέτες, να φύγουν τρέχοντας.

«Με έπιασαν από το λαιμό και πήγαν να με πνίξουν. Έψαχναν τις τσέπες και το τσαντάκι. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί πουθενά…», είπε ο παππούς κλαίγοντας στο LamiaReprot.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο πάππους δεν είχε χρήματα πάνω του. Ένα 20αρικο που είχε μου το έδωσε έμενα και πήγα στα εκδοτήρια για να βγάλω εισιτήρια. Πήγαν να τον πνίξουν μέσα στις τουαλέτες 90χρονων άνθρωπο, για να τον ληστέψουν. Αν είναι δυνατόν…», είπε ένας γνωστός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.