Διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη σκοτώθηκε πέφτοντας από τον έκτο όροφο οικοδομής

Διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη σκοτώθηκε πέφτοντας από τον έκτο όροφο οικοδομής

Ο άνδρας έπεσε από το παράθυρο 6ου ορόφου οικοδομής, η οποία βρίσκεται στην περιοχή της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, και τραυματίστηκε θανάσιμα υπό συνθήκες που διερευνώνται.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, προσγειώθηκε σε μεταλλική κατασκευή του 1ου ορόφου της ίδιας οικοδομής, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε το θάνατό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο μετά τις 9 το βράδυ και μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί η ταυτότητα του νεκρού. Σύμφωνα -πάντως- με πηγές της Αστυνομίας, η ηλικία του εκτιμάται γύρω στα 30 έτη. Κατά τις ίδιες πηγές, εξετάζεται το ενδεχόμενο να επρόκειτο για διαρρήκτη, καθώς, δίπλα του βρέθηκαν διάφορα εργαλεία. Η δε πτώση φαίνεται ότι συνέβη στην προσπάθειά του να αναρριχηθεί από το 6ο όροφο προς την ταράτσα του κτιρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.