Πάρος: 68χρονος σκοτώθηκε μετά από διαπληκτισμό με Ιταλούς τουρίστες

Πάρος: 68χρονος σκοτώθηκε μετά από διαπληκτισμό με Ιταλούς τουρίστες

Ο άδικος χαμός ενός Παριανού κατοίκου, ιδιαίτερα αγαπητού στο Κυκλαδίτικο νησί, συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Πάρου.

O 68χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί σε Νοσοκομείο της Αθήνας και ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ύστερα από διαπληκτισμό με Ιταλούς τουρίστες, στη Νάουσα της Πάρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 68χρονος τους έκανε την παρατήρηση, γιατί πέρασαν με το αμάξι και σήκωσαν… σκόνη, τότε οι δύο Ιταλοί ηλικίας 42 και 44 ετών, βγήκαν από το αμάξι και στράφηκαν με ύβρεις και απειλές εναντίον του. Ένας απ’ αυτούς τον έσπρωξε με δύναμη, με αποτέλεσμα ο 68χρονος Παριανός να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και να διακομισθεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας, ωστόσο οι δυνάμεις του, τον πρόδωσαν και κατέληξε σήμερα το πρωί σκορπώντας σε πένθος ένα ολόκληρο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ιταλοί προσπάθησαν να φύγουν άμεσα από το νησί με αεροπλάνο ώστε να διαφύγουν στην Ιταλία, ωστόσο η αστυνομία τους συνέλαβε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.