ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Και η Τήνος στον «χορό» των διακοπών ρεύματος: Προβλήματα στις μονάδες αφαλάτωσης – Απειλούν με εξώδικα

Και η Τήνος στον «χορό» των διακοπών ρεύματος: Προβλήματα στις μονάδες αφαλάτωσης – Απειλούν με εξώδικα

Αλλεπάλληλα είναι τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, σε πολλές περιοχές της χώρας.

Μετά την Αττική,την Ύδρα και τη Σκόπελο σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει η Τήνος, όπου λόγω των συχνών διακοπών ρεύματος πλέον παρουσιάζονται και προβλήματα στην υδροδότηση, καθώς δεν λειτουργούν οι μονάδες αφαλάτωσης.

Ο δήμος της Τήνου απειλεί με εξώδικα τη ΔΕΗ λόγω των προβλημάτων που προκαλούν οι διακοπές ηλεκτροδότησης και υδροδότησης σε κατοίκους, επαγγελματίες και επισκέπτες.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλεως Τήνου ότι λόγω σοβαρών επιπλοκών και δυσλειτουργιών σε όλες τις μονάδες αφαλάτωσης, οι οποίες προκλήθηκαν από τις πολλαπλές & συνεχόμενες γενικές διακοπές ρεύματος, θα λάβουν χώρα σήμερα σταδιακές διακοπές στην παροχή ύδατος στην πόλη της Τήνου.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό.

O Δήμος Τήνου επιφυλάσσεται να προβεί σε κάθε νόμιμη και απαραίτητη ενέργεια σε βάρος της Δ.Ε.Η. Α.Ε.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Τήνου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.