ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τραγωδία στο Ηράκλειο – 18χρονη βγήκε να γιορτάσει την επιτυχία της στις πανελλήνιες και σκοτώθηκε

Τραγωδία στο Ηράκλειο – 18χρονη βγήκε να γιορτάσει την επιτυχία της στις πανελλήνιες και σκοτώθηκε

Ο θάνατος της 18χρονης Μαρίας Κλινάκη, που έχασε τόσο άδοξα τη ζωή της, σε μια νύχτα μοναδικής χαράς, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο, βύθισε στον θρήνο την τοπική κοινωνία.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Mενεξέδων στις Μεσσαμπελιές.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κολόνα. Ο θάνατος της 18χρονης Μαρίας ήταν ακαριαίος, ενώ ο οδηγός της μηχανής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί δε μπορούν να πιστέψουν το άσχημο παιχνίδι που επιφύλαξε η μοίρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα είχε βγει για να διασκεδάσει για την επιτυχία της, αφού πέρασε στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου στα Χανιά. Φίλοι και συγγενείς της Μαρίας, τής είπαν το τελευταίο αντίο το απόγευμα της Τρίτης.

Η ανακοίνωση του 8ου ΓΕΛ Ηρακλείου όπου φοιτούσε η 18χρονη:

«Το σχολείο μας πενθεί για την απώλεια της μαθήτριας μας Κλινάκη Μαρίας του Κωνσταντίνου που έφυγε ξαφνικά σήμερα 28 Αυγούστου 2018 τα ξημερώματα, πριν προλάβει να χαρεί την εισαγωγή της στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου στα Χανιά. Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων είναι συντετριμμένοι, εκφράζουν τα θερμά συλληπτήρια στην οικογένεια της , και της εύχονται δύναμη να αντέξει το τραγικό συμβάν και να τιμά τη μνήμη της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.